AFSANA

AFSANA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 628 beoordelingen
30 apr 2021 om 20:05 Heel erg lekker . Niet te pittig . Mooie handige bakjes voor het eten We hebben er van genoten
27 apr 2021 om 2:31 Veels te duur voor de hoeveelheid en kwaliteit van het eten. Alle gerechten zwommen in een dikke laag olie. Smaken waren niet fantastisch. Bezorger was een kwartier later terwijl de bestelling 6 uur van tevoren was doorgegeven en het voor iftar was.
26 apr 2021 om 21:21 Het eten was er na een uur en drie kwartier ipv 50 minuten. Lauw en de aubergine was veel te zout.
23 apr 2021 om 21:44 Lekkere en bijzondere smaken. Leuk ook om alle verschillende gerechten uit te proberen! Heerlijk gegeten
23 apr 2021 om 19:53 Eten was geweldig hoeveelheid vlees en kleine gerechters was wat weinig. Je waant je met dit eten wel compleet ergens anders Ga zeker nog een keer bestellen
17 apr 2021 om 22:20 Zoooo genoten, fantastisch
17 apr 2021 om 21:25 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.
14 apr 2021 om 12:21 Mijn ervaring was onvergetelijk. Na de belofte van 55 min bezorgtijd werd vermeld dat het na 90 minuten kwam. 120 minuten later kwam het eten koud, en smaakloos aan en viel een complete maaltijd uit de zak die niet vervangen werd. Belachelijk.
12 apr 2021 om 21:09 Heerlijk eten, snel bezorgd, aardige bezorger. Alles smaakte vers en was goed op smaak. Ik ga hier zeer zeker vaker bestellen!
12 apr 2021 om 7:58 Heerlijk gegeten!
11 apr 2021 om 19:55 Fantastisch!
9 apr 2021 om 20:04 heerlijk gegeten! goed bereid en als je nog niet bekend bent met de afgaanse keuken een mooie kans om het uit te proberen. De combi grill gerechten gegeten en was om te smullen. de bezorgtijd was prima..wij woonden iets verder weg. al met al top!