AFSANA

AFSANA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 775 beoordelingen
20 nov 2021 om 23:09 Ik heb om 17:00 besteld. Bezorgtijd was via thuisbezorgd gemiddeld tussen de 50 en 75 aangeven. Via het restaurant kregen wij 1 uur door. Later werd dit op eens 73 minuten. Feitelijke levering pas na 2 uur. Ondanks dat het eten prima was. Jammer!!!
13 nov 2021 om 23:32 Duurde extreem lang, eten was koud! toen het werd bezorgd, we misten één rijst. Kleine bakjes ook. Een teleurstellende ervaring, zeker gezien de hoge prijzen die worden gerekend.
13 nov 2021 om 23:10 Perfect op tijd bezorgd, en super lekker eten!
13 nov 2021 om 19:43 Te duur voor wat je krijgt. Te weinig vlees, te veel rijst
12 nov 2021 om 21:46 Heerlijk gegeten, maar ruim 2,5 uur moeten wachten!! En dat voor de tweede keer helaas. Zal er niet weer bestellen!
8 nov 2021 om 7:33 Het eten was heerlijk. Kan ook bijna niet anders als je er 1,5 uur op moet wachten.
7 nov 2021 om 20:00 Alles was zo lekker vooral mantoe heerlijk. Alleen het salade eas een beetje slap. Lekker warm. Goed verpakt.
7 nov 2021 om 12:11 Leuk voor een keer. Wel ook gelijk de laatste keer. Veel geld voor wat je krijgt, bijna 2 uur wachttijd en niet echt warm meer.
7 nov 2021 om 8:54 Eten was lekker, helaas niet zo heel warm meer, maar adres was ook wel ver vanaf de zaak. Bezorging ook vrij lang, was het wel waard
6 nov 2021 om 19:42 Superlekker!
6 nov 2021 om 11:40 Heerlijk gegeten, maar de porties mogen wel wat groter zijn.
4 nov 2021 om 23:08 Goede kwaliteit maar de porties mogen wel wat groter. Dan 5