AFSANA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 884 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Afsana. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:41 Om 16.30 uur bestelling geplaatst met verzoek om deze om 18.30 uur te bezorgen. Het restaurant belde om 18.20 uur dat er een fout op de site staat van thuisbezorgd. Eten was er pas om 19.30 uur, steenkoud en bestond uit rijst met 2 stukjes vlees!!
6 aug 2022 om 20:17 Helaas zat er geen smaak aan de rijst. Was niet lekker gekruid en zaten bij a geen groentes en rozijnen in de Qubali palaw en lamsvlees Jammer ! Het was te proberen. De bezorger was vriendelijk en het eten was optijd. Maar het eten moet smaak hebben
31 jul 2022 om 19:33 Na melding dat het 'wat later' zou worden was Afsana onbereikbaar. Uur later dan afgesproken bestelling pas ontvangen met een glimlach en matige excuses. Eten valt tegen zowel in hoeveelheid als kwaliteit.
30 jul 2022 om 23:17 Eten was heerlijk maar lauwwarm, we moesten het met de magnetron opwarmen. De bezorging duurde ipv 50min ruim 70min.
30 jul 2022 om 8:56 Het eten was heerlijk. Licht pittig, daar houden wij van. Het eten kwam een half uurtje te vroeg. Ik had 's middags al besteld voor 's avonds.
23 jul 2022 om 21:52 Hier moet je bestellen. Het eten was heerlijk vers en bomvol smaak. De rijst was geweldig
6 jul 2022 om 8:01 Bezorgtijd was ruim 2,5uur. Zelfs thuisbezorg geeft je niet die optie om te selecteren omdat het belachelijk is. Eten was ook koud en drinken warm.
3 jul 2022 om 20:57 Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd
25 jun 2022 om 22:10 Very nice food but extremely overpriced for both quality and quantity.
25 jun 2022 om 19:26 I reallly doubt this restaurant is authentically an Afghan. For Afghan food is certainly not so spicy. I suspect this to be Pakistani passing as Afghan. The rice with shreds of carrots was burned beyond regcongnition. The bread was not fresh.
17 jun 2022 om 19:24 Fantastisch eten, grote porties, snel bezorgd. Zeer tevreden, echt een aanrader!
12 jun 2022 om 21:17 Erg lekker allemaal speciale kruiden die ik niet ken erf leuk